ÁSZF

ÁSZF

Jogi Nyilatkozat

 

ÁSZF

 

Az adásvételi szerződés a www.almachips.hu weboldalon felkínált árut megrendelő vevő és az internetes áruház üzemeltetője a NASI-PACK Kft., 6440 Jánoshalma, Deák Ferenc u. 45.,

Adószám:  23740776-2-03.,     bankszámlaszám: Fókusz Takarék 51100036-10058750-00000000,

cégjegyzékszám: 03-09-123745, mint eladó között jön létre az internetes áruház által forgalmazott termékek online adásvételére.

A szerződési nyilatkozatot Ön a megrendelés online elküldésével teszi meg. A visszaigazolás megtörténtével jön létre közöttünk a szerződés.

A megrendelés elküldésével Ön kijelenti, hogy www.almachips.hu weboldalon közzétett vásárlási feltételeket, tájékoztatókat megismerte, valamint tisztában van a vásárlás technikai lebonyolításával is.

Az adásvételi szerződés távollevők által kötött szerződés, nem minősül írásban megkötött szerződésnek.

A szerződés magyar nyelven, a magyar jog szabályai szerint jön létre, amely alkalmazandó abban az esetben is, ha a vevő belföldi forgalomban vásárló külföldi.

 

Jogi nyilatkozat:

 

Az www.almachips.hu – a rendelkezésére álló eszközök igénybevételével – biztosítja, hogy szolgáltatása technikai szempontból is biztonságosnak minősüljön, azonban a honlapunkhoz való csatlakozás és oldalainak használata során, vagy a honlap nem megfelelő működése miatt bekövetkező károkért, az internetes hálózat esetleges üzemkimaradásából, az elérési út hibájából, bármely nem várt technikai hibából eredő adatvesztésért, vírusból, vagy más rosszindulatú kódból eredő károkért az almachips.hu nem felelős. Önnek kell felmérnie azt, hogy rendelkezik-e a csatlakozáshoz, a szolgáltatásunk igénybevételhez szükséges ismeretekkel, technikai követelményekkel és teljesítményekkel, valamint azt, hogy biztosított-e adatainak kellő védelme.

 

A www.almachips.hu oldalain megjelenő minden név, logó, termékfotó, grafika és bármely egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A www.almachips.hu üzemeltetőjének előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom egészét, vagy egyes részeit másolni, bármi módon többszörözni, vagy a honlap bármely elemét felhasználni, beépíteni más honlapba, továbbá a honlapra mutató bármilyen linket létrehozni.

 

A termékek egyedi-, vagy idényjellege miatt, a termékek bemutatásánál szereplő egyes képek lehetnek illusztrációk, de ezt mindig jelezzük a termék leírásánál.

 

Vásárlás

 

A www.almachips.hu oldal Webshop menüpontjában lehetséges.


A termék ismertetőjénél megtalálod a termék leírását és fogyasztói árát, mely bruttó fogyasztói ár, és forintban értendőek.

 

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Átmeneti készlethiány esetén a terméket azonos minőségű termékkel helyettesítjük, melyről a megrendelővel egyeztetünk.

 

A www.almachips.hu fenntartja az árváltoztatás jogát. Az ármódosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az árváltozás online megtalálható a www.almachips.hu weboldalon. Az ezt követően leadott megrendeléseket csak a módosított áron tudjuk teljesíteni. A rajtunk kívülálló okból bekövetkező technikai hibákból eredő hátrányért, kárért felelősséget nem vállalunk.

 

A kiválasztott termékek megrendelése

 

A kiválasztott tételeket követően Kosárba kerülnek a termékek. Majd a Tovább a Pénztárhoz gombra kattintva folytatódik a vásárlás. A Számlázási adatok űrlap vagy, ha különbözik akkor a Szállítási adatok űrlap kitöltése után, a fizetési lehetőség kiválasztása következik. Majd a Megrendelés elküldése gombra kattintva lezáródik a rendelés.

Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók, nem javíthatók és a megrendelés nem vonható vissza.

A megrendelés leadása után néhány perccel e-mailben fogjunk értesíteni a rendelés megérkezéséről, amellyel egyben visszaigazoljuk a megrendelés elfogadását, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével.

Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A szerződés a megrendelés visszaigazolásával jön létre közöttünk, ezért, ha nem kapná meg néhány percen belül a visszaigazolást, ne várjon, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha bármilyen akadály, kérdés merül fel a megrendelt termékekkel kapcsolatban, vagy a kapcsolatfelvétel egyéb okból szükségessé válik, a megadott telefonszámon fogjuk keresni. Amíg nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot, a megrendelés elfogadását felfüggesztjük. Amennyiben a megrendelés beérkezésének napján és az azt követő munkanapon a minimum két alkalommal megkísérelt kapcsolatfelvétel sikertelen, megrendelését tárgytalannak tekintjük és töröljük nyilvántartásunkból.

 

Fizetés

 

A vásárlást igazoló számlát a csomagban juttatjuk el, valamint további kérésre egyeztetjük annak elküldéséről.

 

A fizetés történhet:

– készpénzzel, az áru átvételekor, a futárnak fizetve (utánvét).

 

Szállítási díj

 

A megrendelt termékekhez a webáruház a szállítási díjat automatikusan hozzárendeli. A szállítási díj az alábbiak szerint alakul:

 

20.000 Ft vásárlás alatt 1.500 Ft.

20.000 Ft vásárlás felett Ingyenes.

 

Termékek, árak

 

A Termékek mellett feltüntetett árak egy darab termékre vonatkoznak.

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási költséget.

A Webáruház fenntartja az esetleges árváltozás jogát.

 

A Termékek árainak feltüntetésekor a Webáruház a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, illetve nyomdai hibák előfordulhatnak. Az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a Webáruház ajánlati kötöttsége nem áll fenn, az ilyen hibákét felelősséget nem vállal.

 

A Webáruházban történő telefonos vagy internetes rendeléssel minden Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen általános szerződési feltételeket, tisztában van a vásárlás folyamatával. Rendelni telefonon és az internetes oldalunkon (www.almachips.hu) is lehet.

 

Amennyiben a rendelés a Vevő által kért módon nem teljesíthető, a rendelés következmények nélkül lemondható a Webáruház részéről.

 

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

 

A szállítási határidő: 2-5 nap (kivéve amennyiben előrendelésre van szükség vagy kifejezetten a Vevő kérése alapján összeállított termék kerül megrendelésre. Ebben az esetben külön írásban adunk árajánlatot, mely után a rendelést a Vevőnek szintén írásban kell megerősítenie)

 

Szállítási módok és feltételek

 

A Webáruházban leadott megrendelésekre kizárólag a Magyar Posta Zrt. által nyújtott szállítási feltételeket lehet igénybe venni, illetve személyes átvételre van lehetőség.

 

Fizetési módok és feltételek

 

A Webáruházban az alábbi fizetési módok igénybe vételére van lehetőség, amelyet a Vevő a vásárlás folyamata során tetszőlegesen választhat ki:

 

  • Fizetés átvételkor (utánvét): A rendelés végösszegét a Vevő a csomag átvételekor fizeti meg.

 

A mindenkori szállítási díj a Vevőt terheli.

 

Jótállás, szavatosság, garancia

 

A Webáruház által forgalmazott termékeken meghatározott fogyaszthatósági paraméterek be nem tartásából adódó reklamációért a Webáruház felelősséggel nem tartozik. A szavatosság kérdésében a 117/1991. kormányrendelet rendelkezései irányadók. Az itt nem szabályozott kérdésekben a 17/1999. kormányrendelet rendelkezései irányadók. Amennyiben a Vevőnek bármilyen speciális étrenden kell élnie, és ezt a Webáruházat erről írásban nem értesíti, az abból származó következményekért felelősséget nem vállalunk.

 

Adatvédelem

 

A Webáruházban, illetve a telefonon történő regisztrációval és vásárlással a Vevő által megadott személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím) rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az internetes vagy a telefonos regisztrációval és a vásárlással a Vevő adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megadottnak tekintjük.

Ezeket az adatokat kizárólag megrendelési teljesítéséhez, valamint – a Vevő hozzájárulása esetén – hírlevél küldői tevékenységhez használjuk fel.

A Vevő személyes adatait kizárólag a Webáruház üzemeltetője a NASI-PACK Kft jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adja át.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről a Vevő bármikor tájékoztatást kérhet, illetve a hozzájárulása alapján a Vevőnek küldött hírlevél küldését bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtilthatja, és így hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja az alábbi elérhetőségen:

 

NASI-PACK Kft

info@almachips.hu

 

Egyéb

A Webáruház bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel! A Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

A Vevőnek tudomása van arról, hogy a megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti, illetve ezen adatokat telefonos megrendelés esetén a Webáruház munkatársának megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Magyarországon készült. Magyar emberek munkájával készült termék.

Amennyiben valamely élelmiszerre érzékeny, speciális étrenden él, allergiás, vagy kérdései lennének az összetétellel kapcsolatban, kérjük a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.